Järsnäs MGK, motion, gym, träning, festlokal

Hyra lokal

Avtal hyra lokal, pdf

Bröllop, födelsedagsfest eller sammanträde? Järsnäs MGK kanske har lokalen som du söker. Du kan också hyra Järsnäshallen för till exempel, basket, volleyboll, badminton, gympa eller innebandy.  Observera att ytterskor är absolut förbjudet att använda på hallgolvet. All städning och iordningsställande ansvarar hyresgästen för. Eventulla skador som orsaktas av hyresgästen ska ersättas till JMGK.
Vill du boka mera än fyra gånger på ett år finns möjlighet till förmånliga rabatter.
Har du frågor eller vill boka kontakta Helen Gärskog, tel. 036-84126 eller 0730-842269.

Klicka på bilerna så öppnas de i ett nytt och större fönster.

Järsnäs gamla skola är en funktionell lokal med plats för cirka 75 personer vid en middagsdukning. Vid biosittning får cirka 50-60 personer plats om alla ska kunna se bra. När du öppnar dörren mot baksidan finner du Järsnäs Lillsjö och badplats.

I lokalen finns tillgång til musikanläggning, whiteboard, OH-kanon i taket med mera. Ett modernt utrustat kök med snabbdiskmaskin, dubbel kaffebryggare, dubbla ungnar, micro, kyl och frys samt fräscht porslin för fullständig middag.

Vad kostar det att hyra gamla skolan?

Helgkväll eller heldag för medlem 1000 kr ej medlem 1500 kr. Behöver du ha tillgång till lokalen kvällen innan för t ex att ställa iordning betalar du som medlem 300 kr och som icke medlem 400 kr för den kvällen.

Vardag, medlem 300 kr, ej medlem 400 kr.

Vill du använda OH-kanon kostar det 350 kr.

Järsnäshallen är lämplig för olika fysiska aktiviteter. Du kan t ex spela innebandy, gympa, spela badminton eller volleyboll och så vidare.

Det finns två omklädningsrum med duschar. I hallen är endast skor som är avsedda för inomhusbruk tillåtna.

Vad kostar det att hyra Järsnäshallen?

1-4 deltagare 100 kr/tim för medlem
1-4 deltagare 150 kr/tim för ej medlem