Registrera medlemskap

Här kan du registrera ditt medlemskap. Följ instruktionen nedan steg för steg för att lägga till dig i systemet SportAdmin. 

 OBS: Att alla som vill vara medlem i föreningen behöver registrera sig. Är det till exempel en familj på fyra personer så måste alla registrera sig om man löser medlemskap för hela familjen. 


  1. Klicka på länken som finns längre ner på sidan och då öppnas en ny sida.

  2. Fyll i din mejladress och tryck på logga in och tryck på gå vidare.

  3. Fyll i ditt personnummer.

  4. Fyll i dina uppgifter och klicka på spara deltagare. Var noga med att fylla i din mejladress korrekt.

  5. Fyll i engångskoden som du fått på din mejl

  6. Klicka på "Medlem"

  7. Klicka på "reservera en plats"

  8. Klicka på "boka" – du kommer inte behöva betala något i det här läget. Bokningen innebär att det enbart är medlemskapet som du registrerar, du bokar inget annat.

  9. Logga in med din mejladress, därefter får du en ny engångskod skickat till din mejldress

På den här länken kan du registrera dig: Registrera mig i SportAdmin

Stöter du på problem kan du skicka ett mejl till info@jarsnasmgk.se . 

Personuppgifter
Om du av någon anledning- till exempel om du har skyddade personuppgifter- och inte vill ha dina personuppgifter hos Järsnäs MGK kan du vända dig till Pär Jansson, Helene Einarsson eller Ellen Nilsson i styrelsen  eller mejla till info@jarsnasmgk.se  och be att få uppgifterna borttagna. Om du inte vill vara medlem längre kommer dina uppgifter att tas bort.

App

Du kan ladda ner appen SportAdmin på Google Play eller på Appstore för att få meddelanden om aktiviteter och avgifter med mera direkt i mobilen.

Betala medlemsavgift och andra aktiviteter 

När du registrerat dig kommer du så småningom få en länk för betalning i ett mejl eller i appen. Det kan ta lite tid då vi just nu är i en inkörningsfas av systemet.